over mij

Ik sta voor eerlijke en aandachtige communicatie en draag dit uit in mijn werk als coach en trainer. Samen met mensen ga ik op zoek naar welke betekenis ze toekennen aan hun werk en leven en hoe ze uitdrukking willen geven aan wat belangrijk voor hen is.   
Voordat ik me als zelfstandige vestigde heb ik in het bedrijfsleven gewerkt als manager, coach en trainer. Daarnaast ben ik enkele jaren bestuurslid geweest bij een non-profit organisatie. Ik werk zowel in een internationale context met MBA-studenten en directieleden als lokaal met professionals en langdurig werkelozen, waardoor ik een breed referentiekader in kan zetten in mijn begeleiding.    
Mijn samenwerkingspartners zijn onder andere UNLOQ,  Rotterdam School of Management (Erasmus University), Maastricht University en Global Coach Group.  
Terugkerende feedback van klanten en collega's is,  dat ik ruimdenkend en flexibel ben, snel tot de kern kom en goed aanvoel wat er nodig is. Of het nu gaat om supervisie, leiderschapsontwikkeling, loopbaanbegeleiding of verandervraagstukken, mijn kracht is mensen op een positieve en praktische manier te laten ervaren hoe ze kunnen groeien in wie en wat ze zijn.    
Ik ben Professional Certified Coach via ICF, gecertificeerd e-coach (level III),  en gecertificeerd in Inclusion Coaching, Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching en Global Coach Group Leadership coaching.