supervisie

Krachtige coaching is optimaal afgestemd op de cliënt en diens leervraag. Dat betekent dat ieder coachtraject maatwerk is.  Volledige aansluiting bij de context, leerstijl en -snelheid van de cliënt, vraagt soms een andere werkwijze te hanteren dan je gewend bent. Zo kan het inzetten van mail-coaching of een kort telefoongesprek gevolgd door een digitale opdracht effectiever zijn dan elkaar in persoon treffen. Voel jij je voldoende comfortabel om met een combinatie van verschillende werkvormen en middelen jouw interventies flexibel af te stemmen op de context van jouw cliënt?

Vanuit mijn ruime ervaring als coach, opleider en supervisor, ondersteun ik je graag met mijn supervisie in het vaardig worden in deze stijl van coaching. Tijdens de supervisie kijken we samen naar hoe je optimaal kunt aansluiten bij de leervraag en de context van jouw cliënten.

Ook voor het supervisietraject ga ik uit van maatwerk en zet ik, afhankelijk van jouw vraag, een combinatie van persoonlijke gesprekken, telefoon-, Skype-, en mailcontact in.

Je kunt tevens kiezen of je supervisie wilt ontvangen op de brede inzet van middelen, of dat je jezelf in het bijzonder wilt bekwamen in mailcoaching.

Als je interesse hebt in supervisie, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.